De acties kun je boeken tijdens de Themaweek van 20 tot 27 juni 2020 en inplannen tot 31 juli 2020. Voor een aantal acties geldt dat ze alleen in die week zijn in te boeken. Kijk bij de actie(s) van je keuze voor de voorwaarden. Vanwege de vakantieperiode zijn er veel verzoeken binnen gekomen of de acties ook nog na 31 juli in te plannen zijn. Hier houden we natuurlijk graag rekening mee en daarom hebben we besloten dat de acties uit de Themaweek niet tot 31 juli maar tot 4 september zijn af te spreken. Boek de actie(s) van je keuze voor 4 juli online en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Deze acties kun je direct online bestellen

Voor deze acties kun je je via de e-mail aanmelden

Kom Oervoer proeven

Wil je je hond eens laten proeven van een van de enkelvoudige malingen van OerVoer?

Stuur ons een mail en er staat een lekker proef hapje klaar.

Stuur een mail naar:
Zet in het onderwerp: Wij komen proeven
Zet in de mail: graag komen wij (NAAM hond en van jezelf) op WOENSDAG of VRIJDAG om TIJD
NAAM HOND wil graag de volgende smaak komen proeven: SMAAK (geit, kip, rund, konijn, lam, kalkoen)

Je kunt je auto bij ons op het terrein parkeren en samen een heerlijke wandeling gaan maken. Advies is om dat voor het proeven te doen.

De proeverij kan plaats vinden op woensdag 24 juni van 13 tot 16 uur en op vrijdag 26 juni van 13 tot 16 uur.

Gratis voedingsadvies voor je pup

Je wilt het beste voor je pup. En goede voeding is heel belangrijk. Twijfel je welke voeding het beste is voor jou pup? Dan hebben we een leuke actie voor je!

Tijdens de Themaweek Groeien & Bloeien van 20 tot 27 juni en de week erna van 29 juni tot 3 juli kun je terecht in onze praktijk voor een gratis voedingsadvies voor je pup.

Maak hier voor wel even een afspraak via 06 1640 9620 of en dan zien we elkaar snel!

Gratis bloesemremedietest

Tijdens de Themaweek Groeien & Bloeien en de week erna van 29 juni tot 3 juli kun je een gratis bloesemremedietest voor mens en dier met de bioresonantie krijgen.

Deze test kan zowel online door een speekselmonstertje op te sturen als in de praktijk op afspraak.

Maak hier voor wel even een afspraak via 06 1640 9620 of en dan zien we elkaar snel!

Wil je voor jezelf of je dier ook graag een bloesembehandeling? Dan kan dat in de praktijk met de bioresonantie apparatuur of we kunnen je een bloesemflesje toesturen.

Gedurende de themaweek en de week erna (tot 3 juli) te boeken en te bestellen voor 10 euro (plus verzendkosten) voor een flesje of behandeling in de praktijk.