Bioresonantie is de moderne manier van geneeskunst die vanuit de trillingsniveaus van cellen, organen en totale individuen werkt. Deze manier van werken is gebaseerd op de natuurkundige wet van Einstien: “alles is energie”. Trillingsfrequenties kunnen gemeten worden en als je de “gezonde frequentie” kent kun je ook de afwijkingen vinden. Vooral in Amerika en Duitsland is hier de afgelopen decennia veel onderzoek naar gedaan en zijn er apparaten ontwikkeld om frequenties van levende organismen te kunnen meten.

Er komen steeds meer bioresonantie apparaten beschikbaar. Bij HeelDier werken we met de Bioscan voor de analyses en aanmaken van bioresonantie frequenties in druppels en de Rayonex PS 10 voor intensieve matbehandelingen op onze locatie in Doorn.

Het analyseren van een Bioscan meting is de specialiteit van onze dierenarts en van daaruit wordt een behandelplan voor je dier opgesteld. Hierbij is het van het grootste belang dat de juiste volgorde van aanpak wordt gekozen. Wat het zwaarst weegt moet het eerst worden aangepakt, maar wel vanuit een organisme wat dit ook aan kan. Als voorbeeld: je kunt het lichaam alleen aanzetten tot ontgiften als ook de lever en nieren sterk genoeg zijn om dit ook aan te kunnen.

Vanuit deze werkwijze zetten wij ook Aromatherapie, Healing Touch technieken, Osteopathie, Bach bloesems en Homeopathie in.

Onze dierentolk is altijd bereid en beschikbaar om aan je dier te vragen hoe deze zelf over het behandeltraject denkt.

Op onze mooie locatie in Doorn heten we je graag welkom. Voor paarden is de locatie nog niet goed ingericht, maar het kan wel. We bieden voor hen echter liever e-consulten aan. Woon je te ver weg, dan kun je ook voor je hond, kat, konijn of ander dier kiezen voor een e-consult.