Bioresonantie is de moderne manier van geneeskunst die vanuit de trillingsniveaus van cellen, organen en totale individuen werkt. Deze manier van werken is gebaseerd op de natuurkundige wet van Einstien: “alles is energie”. Alle trillingsfrequenties kunnen gemeten worden en als je de “gezonde frequentie” kent, is het mogelijk de afwijkingen te achterhalen. Vooral in Amerika en Duitsland is hier de afgelopen decennia veel onderzoek naar gedaan en er zijn ondertussen vele apparaten ontwikkeld om de vele beschikbare frequenties van levende organismen te kunnen meten. Ook wij werken met verschillende apparaten, omdat elk apparaat zijn eigen kwaliteiten heeft. We combineren deze kwaliteiten om naar een optimale gezondheid toe te kunnen werken.

Na het analyseren van de uitgebreide scans die we maken met de apparatuur, wordt er een behandelplan opgesteld. Het lichaam geeft zelf aan wat het eerst moet worden aangepakt. 

Vanuit de bioresonantie analyse kan besloten worden welke andere therapieën een extra ondersteuning kunnen vormen voor het herstel. Voeding vormt altijd de basis voor het mogelijk maken van herstel. Daarnaast kunnen bloesemremedies, homeopathische middelen, supplementen en soms een manuele ondersteuning een meerwaarde bieden. 

 

Bioresonantietherpie is mogelijk voor mens en dier. Jullie zijn hiervoor welkom in de praktijk, waarbij de behandeling op maat met de bioresonantie apparatuur voor de meeste mensen en dieren al vrij snel mooie resultaten levert.

Wanneer mens of dier echter niet kunnen of willen reizen, behoren e-consulten ook tot de mogelijkheid. In dit laatste geval doen we bioresonantiescans aan de hand van een haar- en speekselmonster en ontvang je de uitgebreide analyse via e-mail. De behandeldruppels worden op maat gemaakt en zullen je dan toegestuurd worden met de post.

Onze dieren kunnen niet praten en daarmee op het intake formulier niet altijd exact beschrijven waar de problemen zitten. tienduizenden frequenties die doorgemeten kunnen worden. Het is aan de hand van het woord van de eigenaar en/ of het onderzoek van onze dierenarts dus nodig dat de juiste selectie frequenties gemaakt wordt die doorgemeten moeten worden.

Wanneer lichamelijk onderzoek van je dier nodig is, dan raden we aan om in ieder geval voor het eerste consult langs te komen in de dierenartspraktijk. Er kan dan aan de hand van het onderzoek en het verloop van het consult beoordeeld worden of e-consulten voor het vervolg mogelijk zijn.