In verband met het Coronavirus zijn ook wij genoodzaakt passende maatregelen te nemen in ons Centrum. Wij houden ons hierbij aan het advies van het RIVM.

Voel je je gezond, dan kan je voor het afhalen van medicatie en voeding vooralsnog gewoon terecht bij onze apotheek en keuken OerVoer. Ook daar houden we de adviezen van het RIVM aan. Kom je wat afhalen, zorg er dan wel voor dat je alles vooraf online besteld hebt, zodat we zoveel mogelijk contactloos kunnen werken. Heb je behoefte aan een consult voor jezelf, je kind of je dier, neem dan contact op met de praktijk voor de mogelijkheden.

Ben je zelf ziek, blijf dan thuis en beperk je contact met andere mensen en huisdieren. Heb je er behoefte aan, dan kan je onze CV-Immuun spray bestellen in de webshop voor ondersteuning van je herstel. Ook als je graag je weerstand wilt optimaliseren ter preventie van infectie bij jezelf of je dier, dan is deze bioresonantiespray geschikt.

Neem zonder overleg geen zieke huisdieren mee naar de praktijk, of bij het afhalen van je bestelling bij OerVoer.

Net als in het eerder geposte artikel is er nog steeds geen enkele aanwijzing dat onze huisdieren een rol spelen bij de verspreiding van het virus.
Op 27 maart j.l. is er echter in België een kat positief getest op COVID-19. De kat is door zijn zieke baasje besmet. Naast de eerder positief geteste hond in China, welke ook samenleefde met een ziek baasje, zijn er verder wereldwijd geen dieren positief getest op het virus. Hoewel dieren vooralsnog absoluut geen rol lijken te spelen in de overdracht van het virus, bestaat er dus wel een kleine kans dat zij door de mens besmet kunnen worden. In het kader van hun gezondheid willen wij dan ook het zekere voor het onzekere nemen. Ben je dus zelf ziek, zorg er dan voor dat je de geadviseerde hygiënemaatregelen niet alleen aanhoudt naar andere mensen, maar ook naar je huisdieren.

Andere artikelen over corona op onze website zijn Kruiden bij Corona en Bloesems bij Corona.

Holistisch-HeelCentrum-Doorn-logo-400