Als je interesse hebt om zuivere essentiële oliën te gaan gebruiken is het interessant om distributeur van Young Living te worden. Naast essentiële oliën heeft Young Living een scala aan supplementen en verzorgingsproducten in het assortiment. Twee van de HeelDier therapeuten zijn distributeur.
Young Living is een direct marketing bedrijf. Dat betekent dat rechtstreekse aankoop van oliën on-line via distributeurs plaats vindt. Alle oliën in Europa komen van Young Living UK. Young Living Europa is onderdeel van Young Living US. De essentiële oliën die zij verkopen komen uit de hele wereld.
Een distributeur krijgt 24% korting op de winkelverkoopprijs en als je maandelijks een bestelling plaats bouw je punten op die je weer voor producten kunt inruilen. Als je zelf distributeurs vindt bouw je weer extra punten op. Het systeem is heel aantrekkelijk.

Je kunt je hier inschrijven: www.younglivingeurope.com. Kies ervoor om ‘Member’ te worden (standaard instelling) en voor ‘I was referred by a member and have their ID numbers’.

Gebruik als Sponsor en Enroller ID HelenVoorDieren 1136933.

Wil je een enkel flesje kopen stuur dan een mail naar info@heelcentrumdoorn.nl, dan bestellen wij dat voor je.