Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Tijdens de workshop wordt praktische uitleg gegeven over TTouch®, een methode om gezelschapsdieren te begeleiden die te maken hebben met fysieke klachten of gedragsproblemen. De methode gaat ervan uit dat er een link is tussen lichaamshouding en gedrag. Spanning in het lijf kan ongewenst gedrag veroorzaken. Door het toepassen van kwaliteitsvolle aanrakingen, de TTouches, lichaamswerk en geleide-oefeningen kan het dier weer in balans komen. Zowel op lichamelijk, mentaal als emotioneel gebied.

TTouch® kan o.a. helpen bij: angst, onzekerheid, bijten, krabben, pijnklachten, ouderdomsklachten. Maar ook om gewoon eens lekker te ontspannen en een stukje wellness te geven.
Door de rustige, aandachtige benadering versterkt het de band tussen jou en je kat.

TTouch® is eenvoudig te leren en voor iedereen die met katten werkt toepasbaar. In een asiel, pension, dierenkliniek of trimsalon en natuurlijk als katteneigenaar.

Deze workshop is gericht op het aanleren van een aantal basis TTouches en lichaamswerk. De TTouches worden eerst op elkaar geoefend (niet verplicht) zodat je voelt wat ze doen en je elkaar feedback kunt geven. En natuurlijk vragen we de aanwezige katten om mee te doen. Ook komt het werken met hulpmiddelen zoals kwasten en veren aan de orde, bijvoorbeeld voor het werken met katten die het lastig vinden om met de hand aangeraakt te worden.

Er wordt gewerkt in kleine groepen zodat er voldoende persoonlijke aandacht gegeven kan worden. Op de locatie zijn katten aanwezig, waarmee gewerkt wordt. Het is niet mogelijk een eigen kat mee te brengen.

Praktische informatie:
Tellington TTouch® basisworkshop voor katten
Wanneer: vrijdag 6 maart 2020.
Tijd: 10.00 – ca 15.30
Waar: Holistisch Centrum HeelDier
Sandenburgerlaan 6, 3941ME Doorn
Prijs: E 95,– incl 21% BTW, koffie/thee en handout.
(lunch niet inbegrepen)

Aanmelden of meer info via info@ttouch4animals.nl

Voor meer informatie over TTouch®
www.ttouch4animals.nl