Laden Evenementen

Jonge dieren hebben nog zoveel te ontdekken. In de omgeving en met jou als nieuw baasje. Sommige dieren zullen vol bravoure de wereld instappen. Voor anderen kan het overweldigend zijn.

Heb jij een kitten of pup in huis en wil je je dier ondersteunen in zijn of haar (emotionele) ontwikkeling? En daarnaast een mooie band met je dier opbouwen?

Boek dan een combiconsult TTouch (Saskia Blok) en homeopathie/ aromatherapie (Helen Panneman).

Tijdens het consult TTouch leer je een aantal zachte, bewuste aanrakingen (de TTouches) toepassen op het lijf, die je dier helpen bewust en ontspannen in z’n vel te zitten. Hoe meer je dier in balans is, zowel fysiek als mentaal en emotioneel, hoe meer zelfvertrouwen hij zal ontwikkelen. En daardoor beter omgaan met alle nieuwe situaties waarmee hij of zij te maken krijgt. Denk aan de omgeving buiten, visite thuis maar ook bezoek aan dierenarts, pension of trimsalon.

Door de TTouches toe te passen, en daarin goed af te stemmen op wat jouw dier prettig vindt, leer jij je dier goed kennen. En je dier leert dat je luistert naar de kleine signalen die het je geeft.

Hierdoor bouw je een mooie onderlinge band op.

Na het TTouch consult zal Helen een homeopathische remedie of essentiële olie samenstellen afgestemd op jouw dier wat nog meer ondersteuning kan bieden in de ontwikkelingsfase.

Je jonge hond kan meekomen naar het consult, voor katten is het mogelijk beter om thuis te blijven. Op de praktijk zijn een aantal katten aanwezig die graag helpen tijdens het consult.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Opgroeien in Balans 28 juli 11:00 - 12:00
67.50
1 beschikbaar
Opgroeien in Balans 28 juli 9:30 -10:30 uur
67.50
1 beschikbaar