Laden Evenementen

De combinatie TTouch en homeopathie versterken elkaar. Dit consult voor Focus en Rust is gericht op dieren die onrustig zijn en moeite hebben om te focussen.
Denk daarbij bijvoorbeeld aan honden die moeilijk hun rust kunnen pakken en reageren op alles wat in hun omgeving gebeurt. Dat kan zowel thuis als buiten zijn. Of katten die erg schichtig zijn en wegvluchten bij harde geluiden of toenadering.

TTouch kan helpen een dier zich rustiger in z’n lijf te voelen, zich meer te ontspannen en de focus meer naar zichzelf te brengen in plaats van naar de omgeving.
De zachte, bewuste aanrakingen, die Saskia je zal leren, helpen een dier zich bewust te worden van z’n lijf, waar spanning zit (van waaruit een dier reageert) en deze los te laten. Het vergroot het (zelf)vertrouwen van het dier waardoor het beter kan omgaan met prikkels uit de buitenwereld.

Er kan in het consult gekeken worden of lichaamsbandages, zachte elastische zwachtels, je dier kan helpen meer bewust van eigen lijf te worden en zich daardoor veilig te voelen en te kunnen ontspannen.

Daarnaast kan een grondwerkoefening als bijvoorbeeld het labyrint helpen meer focus, rust en concentratie te ontwikkelen.

Homeopathische remedies spreken een lichaam op energetisch en fysiek niveau aan. Onrust die ontstaan is vanuit een trauma of gebeurtenis die is blijven “hangen” kan hiermee worden weggevaagd. Een ontspannen “mind” geeft een rustige basis om in het leven te staan. Dit consult is inclusief een homeopathische remedie op maat gemaakt.

Voor dit Focus en Rust consult kun je met je hond naar onze locatie in Doorn komen. Katten kunnen thuis blijven, er zijn lieve katten op ons terrein aanwezig die graag meedoen in het consult als dat nodig is.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
14 juli 9:30- 10:30 Focus en Rust
67.50
1 beschikbaar
14 juli 11:00-12:00 Focus en Rust
67.50
0 beschikbaar
Uitverkocht