Laden Evenementen

Ondersteun je oudere dier met ouderdoms ongemakken door een combinatie-consult te boeken bij Helen Panneman (HelenvoorDieren) en Saskia Blok (TTouch4animals). Helen werkt met Homeopatische remedies en essentiële oliën en Saskia met de Tellington TTouch® methode.

Onze dieren kunnen naarmate ze ouder worden lichamelijke klachten ontwikkelen, zoals gewrichtsproblemen, stramheid, maagdarmproblemen etc. Door de fysieke klachten kunnen dieren ook gevoeliger voor prikkels worden of minder goed omgaan met dagelijkse gebeurtenissen.

Met TTouch, een zachte aanrakingsmethode, en homeopathie kun je je dier ondersteunen zodat ze zo lekker mogelijk in hun vel blijven zitten.

Tijdens het consult zal Saskia je een aantal TTouches leren om je dier te ondersteunen bij ouderdomsklachten. De TTouches hebben een kalmerende werking en helpen je dier in balans te brengen en te ontspannen wat een positieve invloed heeft op klachten van bijvoorbeeld pijn, vermoeidheid en maagdarmstelsel.

Ook is er de mogelijkheid om te onderzoeken of een lichaamsbandage (een zachte, flexibele band) je dier kan helpen. Deze geeft een constante lichte druk op het lijf waardoor een dier zich beter kan ontspannen.

Door zelf iets voor je dier te kunnen doen, versterk je de band met je dier. Zo draag je bij aan een fijne oude dag voor je trouwe viervoeter.

Ouderdoms ongemakken kunnen met stramheid maar ook met pijn gepaard gaan. Veelal zijn deze goed te verlichtten met een homeopathische remedie, een essentiële olie of een combi natie van beide.

Het combiconsult is voor alle huisdieren. Honden kunnen meekomen naar HeelDier. Katten, konijnen en andere dieren, kunnen eventueel thuisblijven. Er zijn katten aanwezig waarop de TTouches geoefend kunnen worden.

Je kunt direct boeken en een tijdstip reserveren.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
2 juni 13:15- 14:15 uur
77.50
1 beschikbaar
2 juni 11:00- 12:00 uur
77.50
1 beschikbaar