Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op 29 november en 10 december 2019 kun je bij HeelDier een combi-consult boeken bij Helen Panneman (HelenvoorDieren) en Saskia Blok (TTouch4animals). Helen werkt dan voor je dier met Homeopatische remedies en Saskia met de Tellington TTouch® methode.

Je krijgt:

  • Een homeopathische remedie ter ondersteuning van de vuurwerk angsten op maat voor jouw dier bij Helen
  • Instructies hoe je je dier met TTouches (een aanrakingstechniek) kan ondersteunen en kalmeren bij angst voor vuurwerk bij Saskia
  • Instructies met TTouches hoe je jezelf kunt laten ontspannen bij Saskia
  • Als je wil is het mogelijk een kalmerende essentiële olie uit te zoeken bij Helen (meerprijs)

 

Tijdens het consult zal Saskia je een aantal TTouches leren om je dier te ondersteunen bij Vuurwerkangst. De TTouches hebben een kalmerende werking en helpen je dier in balans te brengen waardoor hij of zij beter met hevige prikkels zoals harde knallen om kan gaan.

Ook is er de mogelijkheid om te onderzoeken of een lichaamsbandage (een zachte, flexibele band) je dier kan helpen. Deze geeft een constante lichte druk op het lijf waardoor een dier zich veiliger kan gaan voelen.

Tenslotte kun je, als je daar behoefte aan hebt, een TTouch voor jezelf leren, waardoor je bij jezelf spanning kunt verminderen. Hoe meer ontspannen je zelf bent, hoe beter je je dier kan steunen in deze stressvolle periode.”

Homeopathie werkt zeer effectief als de gekozen remedie op het dier is afgesteld. Helen zoekt aan de hand van een korte vragenlijst over je dier de homeopathische remedie uit die jouw dier kan helpen ontspannen en goed om te gaan met de vuurwerk knallen. Helen werkt ook met essentiële oliën. Het is ook mogelijk een kalmerende olie uit te zoeken. Je betaald dan de prijs van de betreffende olie extra.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are not yet available