Healing Touch for Animals® is een energetische methode die werkt met zachte aanrakingen, rechtstreeks op de grote (en soms kleine) energiecentra – de chakra’s-  van het dier.

Chakra’s zijn draaiende energievelden in het lichaam. Chakra’s van mens en dier zijn de verbinding tussen de energievelden om het lichaam en de fysieke en emotionele processen in het lichaam. Als alle chakra’s goed draaien en ook goed in elkaar draaien kan het lichaam optimaal functioneren.

Fysieke processen in het lichaam zijn bijvoorbeeld spijsvertering,  hormonale processen, ademhaling en bloedsomloop. Zijn de betreffende chakra’s goed open en draaiend dan kan het lichaam haar eigen evenwicht terug vinden en gaan fysieke ongemakken herstellen.

Mentale en spirituele processen zijn bijvoorbeeld opgeslagen energieën vanuit zeer nare gebeurtenissen, waar algehele angst uit voort kan komen. Deze trauma energieën zijn bijvoorbeeld met Healing Touch for Animals® technieken goed aan te spreken.

De Healing Touch for Animals® methode heeft een scala aan technieken voorhanden, ontwikkeld door Carol Komitor in Amerika, waar al zeer veel dieren baat bij hebben gehad.

In het HeelCentrum kun je terecht bij Helen Panneman voor een behandeling van je dier volgens deze methode. Ook kan zij je dier behandelen op afstand.

HealingTouchforAnimals heeldier
Healing Touch for Animals® logo