Over Helen

Helen werkt sinds 2010 als energetisch diertherapeut met Healing Touch for animals® technieken, homeopathie en essentiële oliën voor alle dieren.

Na een medische basisopleiding in de jaren zeventig heeft zij een aantal jaren op een laboratorium gewerkt, onder andere voor het Koningin Wilhelmina fonds,  en is daarna zoals velen in de jaren tachtig de automatisering in gerold. Begin 2000 trok toch de gezondheidszorg weer en heeft zij zich gericht op de moderne zienswijze: alles bestaat uit trillingen en mens, dier en plantenrijk en alles daarom heen zijn met elkaar verbonden. Elke stap of trauma, of wat er gebeurt in de omgeving is van invloed op een organisme. Om van daaruit met meer kennis aan de slag te gaan en dan richting gezondheidszorg voor dieren volgde Helen het opleidings- en certificering traject Healing Touch for Animals®, pakte een studie homeopathie voor dieren op en volgde verschillende workshops aromatherapie.

Helen’s overtuiging is dat alles met elkaar verbonden is in een oneindige dans van elektromagnetische golven. Verstoringen hierin bij mensen en dieren kunnen alleen  structureel worden verbetert als je gebruik maakt en werkt met de energievelden van en rondom het lichaam. Energetische methoden zijn hier de sleutel voor. Voeding en beweging zijn hierin belangrijke elementen. Zij werkt graag met dieren omdat dieren bij uitstek in het moment leven.

Je kunt bij Helen terecht voor je dier voor een homeopathisch consult en/of aromatherapie consult gecombineerd met Healing Touch technieken, eventueel op afstand. Helen heeft veel goede ervaringen met dieren die geplaagd worden door oude trauma’s en angsten.

Samen met Saskia Blok (TTouch therapeut) geeft Helen combinatie consulten, waarin homeopathie en TTouch gecombineerd worden. Deze consulten kun je boeken op onze website.

Helen draagt graag haar kennis over aromatherapie uit via workshops of prive lessen. Ook deze kun je boeken via onze website. 

Helen is aangesloten en werkt samen met de collega diertherapeuten en dierenarts van coöperatie HeelDier In HeelCentrum Doorn en is mede eigenaar van OerVoer, de apotheek en keuken van HeelDier. Je kunt haar bereiken via info@heeldier.nl

Helenvoordieren.nl is Helen’s persoonlijke website.

Helen Panneman
Helen PannemanHomeopathie, aromatherapie en Healing Touch for Animals

Workshops en Evenementen

  • Consult voor een vrolijke veteraan, hond en kat (1 uur)
  • Consult voor een vrolijke veteraan, hond en kat (1 uur)
  • Consult voor een vrolijke veteraan (hond en kat).
  • Consult voor een vrolijke veteraan, hond en kat (1 uur)
  • Consult voor een vrolijke veteraan, hond en kat (1 uur)
  • Wonderlijke werking van Geuren, basiskennis aromatherapie
  • Emoties, Essentiële oliën en hoe kies je de juiste olie.
  • Geur en beweging van de seizoenen