Keuken en Apotheek

Wij zijn er van overtuigd dat goede voeding noodzakelijk is voor het bereiken van een optimale gezondheid. Net als velen,  hechten wij grote waarde aan de wijze woorden van Hippocrates: “laat voeding je medicijn zijn en je medicijn je voeding”. Vanuit de keuken en apotheek van HeelCentrum, OerVoer, beiden wij gezonde, verantwoorde voeding, passende bij de natuur van het individu.

oervoer diervoeding

Op maat

Bij OerVoer kan je terecht voor voeding op maat. Dat betekent dat we bij elk dier voeding zoeken welke van nature passend is bij de diersoort. Met kwalitatief goede uitgebalanceerde verse voeding, krijgt het lichaam precies die voedingsstoffen in de juiste vorm binnen, welke het nodig heeft om een krachtige gezonde basis op te bouwen.

Hierdoor wordt overstappen naar een gezonde maaltijd niet alleen leuk voor je dier, maar vooral ook gemakkelijk voor jou. We letten niet alleen op de goede verhoudingen van voedingsstoffen, maar laten  juist ook de  belastende achterwege. Hierdoor kan er voor elk wat wils en nodig is gevonden en gecombineerd worden.

Gezond voor jong & oud

Naast een goede basis, heeft een lichaam de juiste bouwstoffen nodig om verder te kunnen groeien en floreren. Maar ook om te kunnen herstellen wanneer er schade is opgetreden. Hoe dichter de voeding zijn natuurlijke vorm benaderd, hoe makkelijker het lichaam de voedingsstoffen kan gebruiken en hoe minder energie dit kost.

Herstel na ziekte kan makkelijker en sneller verlopen, groeien gaat probleemlozer en ouderen  blijven (langer) vrij van ongemakken.

Carnivoren

Zowel voor honden als katten is er in onze keuken en apotheek een groot assortiment rauwe voeding aanwezig. Ruime keuze voor zowel gezonde, actieve, rustige, maar ook overgevoelige, zieke  als kieskeurige dieren. Dus heeft jouw dier een specifieke gezondheidsuitdaging? Dan helpen we je graag verder met voeding en een advies op maat. Immers, net als elk mens is ook elk dier uniek.

Herbivoren

Voor herbivoren als paarden, vogels, konijnen en ander knaagdieren welke met name verse grassen, kruiden, groenten en fruit nodig hebben, kan je in onze apotheek terecht voor producten welke de gezondheid verder ondersteunen.

Kant-en-klaar pakket of liever selfservice

In de webshop van Oervoer kan je zelf een pakket samen stellen en combineren met één of meerdere van onze andere verantwoorde producten.

Voor een groenere aardbol

Wij zijn voor een groenere aarde zonder leed. Voor een optimale gezondheid hebben onze carnivore huisdieren echter vlees nodig. Hun lichaam is  gebouwd op de verwerking hiervan.

Zolang de vleesindustrie bestaat, stellen wij voor onze  vleeseters graag een menu samen van prooidieren die zelf ook een zo goed mogelijk leven hebben gehad. Wild en een biologische afkomst hebben daar waar mogelijk dan ook altijd onze voorkeur.

Ook voor onze herbivoren zoeken we graag door tot we de mooiste biologische aanvullingen hebben gevonden.

Wij gaan voor een groene gezonde aardbol! Doe jij met ons mee?

Winkelen bij OerVoer