Simone begeleidt samen met de paarden die bij HeelCentrum wonen kinderen en hun ouders. In iedere volwassene en ieder kind wat is beschadigd zit nog het kind wat heel is. Samen met de paarden weet Simone dat te vinden!

SAMEN OP WEG
naar heling en zelfvertrouwen

Samen met de paarden helpt Simone kinderen met een lastige, verdrietige en eenzame start op weg naar het versterken van de innerlijke kracht en krijgen van een beter zelfbeeld.  Door de inzet van paarden en door het coachen van kinderen vanuit intuïtie en lichtheid kunnen kinderen die zijn beschadigd trauma’s loslaten en weer onbezorgder in het leven staan. De bijzondere energie tussen kind en paard werkt helend en versterkt het zelfvertrouwen!

Ook ouders en andere gezinsleden zijn van harte welkom bij de paarden van het HeelCentrum, kinderen zijn net als paarden een spiegel en een hulpvraag van je kind kan indirect leiden naar een hulpvraag of thema van jou. Een sessie van jou met het paard kan zeer verhelderend en helpend zijn voor jezelf en je kind.

Door het inzetten van verschillende energetisch werkvormen in de begeleiding van volwassenen met diverse hulpvragen zoals burn-out of angstaanvallen kunnen diepliggende en verborgen trauma’s worden geheeld en kom je terug bij wie je echt bent zodat je vrijer kunt leven!

Simone stelt zich graag aan je voor

Ik ben Simone en alles wat ik doe doe ik vanuit mijn hart en in connectie met mens, dier en natuur. Samen met mijn IJslander Pordur en de andere mooie en lieve IJslanders die bij HeelCentrum wonen begeleid ik in mijn praktijk Comedi Coaching kinderen en volwassenen.

Mijn missie is om de wereld liefdevoller te maken, een bijdrage te leveren aan een wereld waarin iedereen vol liefde en respect is voor elkaar. Omdat dit een missie is die ik niet alleen kan verwezenlijken wil ik, vanuit de gedachte dat kinderen de toekomst zijn én vanuit de sterke overtuiging dat ieder kind recht heeft op een zo onbezorgd mogelijke jeugd, kinderen die het moeilijk hebben helpen.

Als moeder van een adoptiezoon heb ik ervaren hoe helend de energie van paarden kan zijn bij onveilige hechting en trauma. Onveilige gehechtheid en trauma komt niet alleen voor bij adoptie- en pleegkinderen. Regelmatig worden kinderen gediagnostiseerd waarbij de hulpvraag eigenlijk kan worden gekoppeld aan een onveilige situatie thuis of op school, een buitenshuis opgelopen trauma in de vroege jeugd of zelfs ontstaan door een onveilige zwangerschap of zware bevalling. Door het volgen van de opleiding tot Gecertificeerd Kinder Paardencoach kan ik samen met de paarden kinderen die zijn beschadigd helpen op weg naar heling en zelfvertrouwen.

Door het volgen van de de opleiding tot Intuïtie Coach kan ik naast paardencoaching andere energetische werkvormen zoals reading en de kracht van zachte aanrakingen inzetten. Ook heb ik aanvullende opleidingen, cursussen en workshops op onder andere het gebied van ontspanning, trauma therapie en systemische opstellingen gevolgd. Zo coach ik vanuit mijn hart aangepast aan wat jij nodig hebt!

Voor meer informatie kun je direct contact opnemen met Simone via 06-24920623 of kijk op haar website voor meer informatie:  www.comedi-coaching.nl

Simone Kornalijnslijper
Simone KornalijnslijperIntuïtiecoach, Paardencoach & Kindercoach