Unieke locatie in een oase van rust

๐—ก๐˜‚ ๐—ผ๐—ฝ ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ธ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ผ๐—ผ๐—ถ๐—ฒ ๐—น๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜€?

Heb je net als wij alle evenementen, vergaderingen en workshops moeten verplaatsen naar online of het najaar? En ben je nu op zoek naar een unieke locatie om straks op een bijzondere manier weer van start te kunnen gaan?

๐—ก๐—ฒ๐—ฒ๐—บ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ท๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—›๐—ผ๐—ผ๐—ถ๐˜‡๐—ผ๐—น๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ!

Ons centrum is centraal gelegen in het midden van het land en toch een oase van rust en ruimte. De perfecte locatie voor een workshop of vergadering.ย 

Het is een plek waar je direct nadat je uit je autoย stapt wordt opgenomen in de natuur en de fijne energie die er hangt.ย 

Je komt tot rust en daardoor gaat je inspiratie stromen.ย Vergaderen of het geven van een training of workshop gaat dan als vanzelf, zodat je optimaal resultaat behaalt.

Jij en je collegaโ€™s of deelnemers gaan met een goed gevoel naar huis.

Wil je de locatie in het echt bekijken of overleggen over alle mogelijkheden? Stuur een e-mail naar ย Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook, we zijn bereikbaar via 06 1640 9620.

We hopen je snel te ontmoeten in het HeelCentrum.

Voor workshops of privรฉ lessen kun je ook bij ons op de Hooizolder terecht, kijk voor het actuele aanbod in de Agenda en onze Winkel.

Hooizolder vergaderen in het groen HolistischHeelCentrum
Hooizolder mooie locatie MiddenNederland
Hooizolder mooie locatie MiddenNederland