Hélène Versteeg-Severing
Als klassiek én modern geschoolde dierenarts, combineert Hélène graag haar conventionele wetenschappelijke kennis met natuurgeneeskundige behandelwijzen. In haar behandelingen ondersteunt zij het liefst de natuurlijke werking van het lichaam, zodat deze zo goed mogelijk in balans is. Met een sterke basis is er geen ruimte voor ziekte. Bioresonantie en voeding hebben hierbij haar speciale interesse, maar ook het gebruik van bijvoorbeeld titerbepalingen om overvaccinatie te voorkomen en natuurlijke middelen als kruiden tegen parasieten of ter ondersteuning in de behandeling gebruikt zij graag.

 

Helen Panneman
Helen werkt als energetisch dier therapeut met homeopathie, aromatherapie en Healing Touch for Animals.
Haar streven is, om het dier energetisch in balans te brengen om van daaruit tot homeostase te komen. Het dier kan dan fysiek en emotioneel optimaal functioneren.

 

Piek Stor
Piek krijgt informatie van de dieren door via ‘delicate universal mental language’. Ze registreert, interpreteert en geeft woorden aan deze energetische informatie. Hiermee functioneert zij als de dierentolk binnen ons Centrum en vormt zij vaak voor ons de brug tussen dier en mens.

 

Karen van de Kant
Hoewel Karen geliefd is bij alle dieren die bij ons Centrum binnen komen, heeft zij een enorme voorliefde voor konijnen. Ze heeft dan ook verschillende opleidingen in deze richting gevolgd en werkt naast haar werk als assistente van Hélène, dan ook graag met deze dieren met bioresonantie-therapie. Daarnaast werkt Karen in het lab van HeelDier. Daar meet ze o.a. de speekselmonsters door, VOA’s en het opladen van vlo- & teekplaatjes. Karen mengt graag een specifieke essentiële olie voor je dier op maat.
Heb je vragen over je konijn of wil je een afspraak maken voor behandeling, dan kan je haar bereiken via of op 06- 17 840 007

 

Desiré Keun
Als osteopaat werkt Desiré vanuit de visie dat het lichaam een eenheid is. Binnen deze eenheid beïnvloeden de verschillende structuren elkaar. Ze zorgen ervoor dat het lichaam in balans blijft en optimaal kan functioneren. Op het moment dat er kleine verstoringen optreden kan het lichaam een handje (of 2) hulp nodig hebben om fysieke  blokkades (of bewegingsbeperkingen) op te heffen en ervoor te zorgen dat alle structuren weer goed kunnen communiceren en samenwerken. Bij Desiré kan je binnen ons centrum terecht met je hond, kat of paard.

 

Saskia Blok:
Saskia werkt met de Tellington TTouch® methode.
Deze positieve manier van begeleiden helpt je huisdier bij fysieke klachten of probleemgedrag. TTouch is ook goed in te zetten bij opvoeding en omgang met stressvolle situaties. Saskia ook graag met essentiële oliën en kruiden volgens de principes van Ingraham Applied Zoopharmacognosy. Hierbij draait het erom om samen met het dier te zoeken naar wat het dier nodig heeft om fysiek, mentaal en emotioneel in balans te komen. Saskia geeft TTouch workshops en werkt in haar individuele consulten met name met katten en honden, maar ook andere dieren zijn van harte welkom.
Je kunt Saskia bereiken via: