E-Consult Homeopathie

Home/Advies en Remedies/E-Consult Homeopathie

E-Consult Homeopathie

45.00

Als je kiest voor een Homeopathische remedie, kies je voor een gepotentieerde stof (ver doorverdund) die alles in zich heeft om het lichaam aan te zetten tot het beste wat het lichaam kan bereiken (dit noem je homeostase). Hannemann is de arts die tot deze vorm van remedies is gekomen. Het is een energetische vorm van aanzet tot helen.

Zoeken naar de juiste remedie werkt als volgt: Je zet alle symptomen op een rijtje, zowel mentaal, fysiek als emotioneel en zoekt dan naar de stof die alles in zich heeft. Deze ene stof zal dan het lichaam aanwakkeren tot heling. Er zijn duizenden remedies beschikbaar en het kiezen van de juiste remedie is dan ook een ambacht wat de nodige tijd en kennis van de remedies vergt.

Wil je jouw dier helpen met homeopathie, kies dan voor een consult op maat en download het vragenformulier. Schrijf zoveel mogelijk bijzondere dingen op

Artikelnummer: HOMEOP Categorie:

Beschrijving

Nadat je hebt afgerekend kun je het intake-formulier downloaden. Deze stuur je ingevuld weer terug naar info@heelcentrumdoorn.nl onder vermelding van je naam en bestelnummer.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “E-Consult Homeopathie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *